Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Marco Nijzink (Tonzon)

Geplaatst op 15 mei 2023
De week van Marco Nijzink (Tonzon)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Marco Nijzink, algemeen directeur bij Tonzon. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij zijn de trotse uitvinder en producent van de meest mens- en milieuvriendelijke vloerisolatie. Sinds 1980 bestaat ons unieke vloerisolatiesysteem bestaande uit de Thermoskussens en Bodemfolie. Daarnaast hebben wij ook andere effectieve oplossingen om warmteverlies tegen te gaan, maar ook om de warmte buiten te houden. Het isolatiemateriaal is licht, opvouwbaar en zelfs te vervoeren op de fiets. Daarnaast bereik je met TONZON Vloerisolatie de hoogste isolatiewaarde met zo min mogelijk materiaal waardoor je flink kan besparen op jouw energiekosten. Geen enkel ander isolatiemateriaal doet ons dit na. Ondertussen werken we met passie aan nieuwe ontwikkelingen.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Ik ben ontzettend blij om te werken bij TONZON als algemeen directeur. Het gaat hier om producten waar we met z’n allen trots op zijn. Samen met collega’s en installateurs bouwen we die trotsheid uit. Ik word uitgedaagd op allerlei vlakken en het is fantastisch om bedreigingen om te zetten in kansen en mogelijkheden. Gezamenlijk tot de beste oplossingen komen en iets groots betekenen voor mens en milieu, dat staat centraal.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Dat men in binnen- en buitenland bekend is met TONZON en onze duurzame, effectieve uitvindingen.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Vakbeurs Renovatie & Transformatie op 23, 24 en 25 mei in de Brabanthallen, Den Bosch. Kom bij ons op bezoek, wij ontvangen je van harte bij onze stand: 1.D076. Via www.tonzon.nl/events/ regel je een gratis toegangsbewijs (tot en met 22 mei).

En waarom?

Vakbeurs Renovatie & Transformatie is een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is ook een uitstekend moment om informatie en inspiratie op te doen en nieuwe kansen aan te boren.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Vertrouw in jezelf en durf je kwetsbaar op te stellen. Geef nooit op. Investeer vanuit goed werkgeverschap in het kapitaal van jouw organisatie en in jouw werknemers. Zij zijn jouw ambassadeurs. Sta jouw werknemers elke dag bij met raad en daad, geef ze vertrouwen en neem ze mee in jouw plannen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: