Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Robert Zweers & John Hutten (Yes tech careers)

Geplaatst op 4 oktober 2021
De week van Robert Zweers & John Hutten (Yes tech careers)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Vandaag duiken we in de week van John Hutten & Robert Zweers, eigenaren van Yes tech careers B.V. Hoe ziet hun agenda eruit en wat houdt hen bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Vanuit onze kantoren in Borne & Assen hebben wij een groot en waardevol netwerk aan techbedrijven in Noord- & Oost-Nederland. Wij zijn in staat om de juiste job of opdracht voor de tech professional te selecteren. Alle tech professionals krijgen bij aanvang direct een contract voor onbepaalde tijd. Daardoor zijn wij kritisch met welke tech professionals wij in zee gaan en kiezen wij voor goed werkgeverschap. Hierdoor waarborgen we ook altijd de kwaliteit naar onze klanten met goede tech professionals. Tevens volgt de techprofessional via ons een erkende leergang Smart Skills voor techprofessionals. Deze erkende leergang is opgezet samen met Hogeschool Saxion.

Tijdens dit ontwikkelprogramma zullen de tech professionals zich persoonlijk en professioneel verder ontwikkelen op vaardigheden die voor de tech professional van de toekomst steeds belangrijker worden. Hierdoor gaan onze tech professionals voorop lopen en kunnen onze opdrachtgevers ook mensen aan zich binden die nog meer van waarde zijn voor hun organisatie.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

John: Samen met elkaar doelen bereiken op de manier die we met elkaar graag willen, waarbij plezier en leren voorop staan.

Robert: Met het team eigen keuzes maken en samen de koers bepalen in een omgeving waar een leven lang leren, plezier en het team centraal staan.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

John: Een leuke en goede club mensen om mij heen die met plezier hun vak uitoefenen. Waar we met elkaar kunnen lachen, leren en groeien. Nu zijn wij actief in het Noorden/Oosten van Nederland. De wens is om daar over 5 jaar wel een regio aan toegevoegd te hebben.

Robert: Een ondernemende en frisse club die bekendstaat om hun toegevoegde waarde. Gaandeweg zou ik het mooi vinden als we in onze markt een werkwoord/begrip/autoriteit worden door middel van onze toegevoegde waarde.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

John: Een vervolgafspraak met een ervaren engineer die gelooft in onze werkwijze en zich graag persoonlijk en professioneel verder wil ontwikkelen. Samen met hem gaan we hier verder inhoud aan geven en een aantal gesprekken inplannen bij onze opdrachtgevers.

Robert: Ik zie 2 afspraken staan die eruit springen. Namelijk een bezoek bij een potentieel nieuwe klant, inclusief een rondleiding door de hightech-productie. En de andere afspraak is het interview vanuit “Kijk op Oost-Nederland”.

En waarom?

John: De gemiddelde Nederlander moet veel jaren werken in zijn leven. Belangrijk is dat je een job hebt waar je voldoening uit haalt, waarin je kan leren, waar je van waarde kan zijn en waar je wordt gewaardeerd! Hierin iets kunnen betekenen is erg gaaf!

Robert: Ik vind ‘new business’ een erg leuk onderdeel van ons vak. Hiermee hoop ik door middel van onze toegevoegde waarde een ingang te creëren en zodoende ons netwerk en daarmee kansen voor tech professionals op een mooie baan/opdracht te vergroten.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

John: Vele ondernemers willen vooruit en denken vooruit. Erg belangrijk als je het mij vraagt. Af en toe met elkaar stilstaan en genieten van wat je doet en hebt bereikt, hoort er ook bij.

Robert: Zorg voor een goede missie/visie/strategie (‘’choose your battles’’). Zorg voor focus (dus durf ook ‘’nee’’ te zeggen) en plezier. In mijn ogen is groei een uitkomst en geen doel op zich.

John Hutten & Robert Zweers, eigenaren van Yes tech careers B.V

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: