Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Sander Keuper (Ronden Banden B.V.)

Geplaatst op 20 juni 2022
De week van Sander Keuper (Ronden Banden B.V.)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Sander Keuper, Operationeel directeur bij Ronden Banden B.V. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

De betrokkenheid van onze organisatie, in het bijzonder die van onze medewerkers, zorgt ervoor dat wij universele en dealerbedrijven maximaal ontzorgen. Het is belangrijk dat wij het onze klanten mogelijk maken dat zij kunnen doen waar zij goed in zijn en dat wij dit (mede) mogelijk maken door ‘just in time’ de juiste banden te leveren, het bandenhotel te verzorgen of in onze werkplaats te ondersteunen met ons bandenspecialisme.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het mooiste aan het ondernemer zijn vind ik de veelzijdigheid. Geen dag is hetzelfde waarbij ik het leuk vind om constant in mogelijkheden te denken en dit vooral ook samen met onze medewerkers, leveranciers en klanten invulling te geven.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

De afgelopen jaren zijn wij explosief gegroeid en hebben naast Doetinchem inmiddels ook vestigingen in Goor en Nijmegen geopend. Naast dat we intern het nodige werk te verzetten hebben, zodat iedereen lekker kan werken, hebben we ook zeker de ambitie om verder te groeien zonder dat we onze familiare cultuur uit het oog verliezen.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Vrijdag a.s. met onze automatiseringspartners.

En waarom?

Automatisering is een belangrijk aspect in onze groothandelsactiviteiten. Wat we kunnen automatiseren moeten we ook automatiseren. Op deze manier blijft er meer tijd over voor andere leuke dingen.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Wees een veilige en stabiele haven voor je medewerkers. Het is belangrijk dat jezelf en je medewerkers inzien dat je, excessen daargelaten, altijd je eigen succes bepaalt.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: