Kennisplatform voor Oost Nederland

Philipsen Accountants sluit zich aan bij Stolwijk Kennisnetwerk

Geplaatst op 5 november 2019

Met ingang van 1 januari 2020 sluit Philipsen Accountants | Adviseurs zich aan bij Stolwijk Kennisnetwerk en gaat het kantoor verder onder de naam Stolwijk Philipsen. Met behulp van de in het kennisnetwerk aanwezige specialismen, expertises en faciliteiten zullen de kantoren zich gezamenlijk verder ontwikkelen in hun rol als klantgerichte dienstverleners in de regio’s Nijmegen, Arnhem, Maas en Waal, Liemers en Achterhoek.

“Enthousiast!” Is het eerste wat Rianne Sengers, partner bij Philipsen Accountants | Adviseurs, roept over deze samenwerking. “Hierdoor krijgen we meer innovatiekracht en een grotere bron aan kennis en professionals waaruit we kunnen putten. We kunnen vanuit meer gezichtspunten en disciplines op de vragen en wensen van onze klanten reageren. Bovendien krijgen we er flink wat collega’s bij om mee te sparren en om kennis mee te delen. Dit, terwijl onze servicegerichte, persoonlijke en betrokken werkwijze gewoon hetzelfde blijft.”

Daarnaast biedt de toetreding tot Stolwijk Kennisnetwerk volgens Rianne ook voordelen als het gaat om groeiende aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. “Goed opgeleide collega’s zijn schaars. Als groter netwerk van professionals, kunnen we nieuwe medewerkers betere ontwikkelingsmogelijkheden, meer diversiteit en meer kansen bieden.” zegt Rianne.

Ook Diana Aalderink, kantoordirecteur bij Stolwijk Kennisnetwerk, ziet veel voordelen. Stolwijk Kennisnetwerk opereert vanuit kantoren in Doetinchem en Zevenaar. Philipsen is actief in de aanpalende regio. Diana: “Wij hebben specialisten en breed georiënteerde adviseurs in huis. Zij ondersteunen onze klanten, naast accountancy en fiscaliteit, op het gebied van HRM, IT, business intelligence, procesoptimalisatie, fusie & overname en herstructurering. Al deze kennis willen wij graag breder verspreiden. De samenwerking met Philipsen maakt dit mogelijk.”

Vanaf 1 januari draagt Philipsen dus de naam Stolwijk Philipsen. Met deze naamswijziging is het kantoor duidelijk herkenbaar als lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Als gevolg van deze nieuwste samenwerking telt Stolwijk Kennisnetwerk zo’n 175 professionals, hoofdzakelijk actief in Gelderland en Noord-Brabant.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: