Kennisplatform voor Oost Nederland

Explosieve groei van het Zwolse bedrijf AKROH Industries

Geplaatst op 2 september 2016
AKROH Industries in Zwolle

AKROH Industries bestaat 5 jaar! AKROH is een echte Zwolse onderneming en richt zich op de ontwikkeling en productie van kunststof en webbing producten. Het jonge en snel groeiende bedrijf AKROH heeft hard gewerkt voor een vaste plek op de internationale markt en met succes!

Droom
5 jaar geleden is Arend-Jan Horst AKROH Industries gestart. Dat hij binnen 5 jaar al naar meer dan 40 landen exporteert, is een droom die werkelijkheid is geworden. “in 2011 had ik nog maar 6 machines en 5 personeelsleden, nu zit ik op 45 machines die dagelijks volop draaien en 35 personeelsleden die allemaal hart voor de zaak hebben!”

Succes
Menigeen zou zich nu afvragen, hoe is dit mogelijk? Gertjan Visscher, buitendienstmedewerker bij AKROH, legt uit: “Arend-Jan vindt persoonlijk contact erg belangrijk en gaat daarom ook regelmatig op bezoek bij bestaande klanten om te kijken hoe het gaat en waar nog behoefte aan is. Veel klanten waarderen deze aanpak en blijven daardoor vaste klant.” Naast het persoonlijke contact beschikt Arend-Jan ook over een grote ondernemersgeest die niet bang is risico’s te nemen. De perfecte combinatie voor succes.

Hoe explosief de groei ook is, ze zijn nog lang niet klaar met investeren en timmeren langzaam een weg naar de top. “We hebben genoeg plannen op stapel. We doen het rustig aan en stap voor stap zullen we proberen verder te bouwen aan een geweldige toekomst voor AKROH.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: