Kennisplatform voor Oost Nederland

Kijk op transfers

Geplaatst op 30 mei 2022
Kijk op transfers

Rob Janssen – Operations Director bij Dorset Green Machines

Rob Janssen is recent gestart als Operations Director binnen het familiebedrijf Dorset Green Machines in Aalten. Hij geeft leiding aan de gehele operationele organisatie bestaande uit: engineering, werkvoorbereiding, productie, projectmanagement, inkoop, logistiek en field service. Rob gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van de organisatie, zodat o.a. de volgende stap gezet kan worden in verdere professionalisering. Dorset Green Machines is wereldwijd marktleider in systemen voor het verwerken van organische reststromen. Vanuit Aalten kan Dorset klanten in eigen huis een breed pakket aan keuzemogelijkheden bieden: van het ontwerp en de bouw van maatwerkoplossingen tot aan technologisch hoogwaardige toelevering.

Patrick van der Meulen – Director Innovation & Technology bij Global Talk

Patrick van der Meulen is IT Director bij Global Talk in Hengelo. Hij is de strateeg die vanuit zijn kennis en ervaring meedenkt over ontwikkelingen in de markt en de organisatie. Patrick is o.a. (eind)verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de IT-strategie en -roadmap, het managen en regisseren van IT-projecten en het verder ontwikkelen van het IT-team. Global Talk is in 1976 opgericht als Stichting Tolkencentra en sinds 2019 zelfstandig opererend als Global Talk BV. Het is een organisatie met ruim 4000 tolken en cultuurspecialisten met vestigingen in Nederland, België en Zweden. Samen spreken ze ruim 200 verschillende talen, op plaatsen waar het er echt toe doet dat mensen elkaar niet alleen verstaan, maar ook elkaar begrijpen.

Robin Boerrigter – Manager Productie bij Smurfit Kappa Zedek

Robin Boerrigter is onlangs gestart als Manager Productie bij Smurfit Kappa Zedek in Deventer. Hij is verantwoordelijk voor het efficiënt laten verlopen van de productie met scherpe focus op veiligheid, kwaliteit en output. Robin is continu bezig om de kwaliteit van de output en de diverse productieprocessen te verbeteren. Smurfit Kappa Zedek in Deventer is dé producent van hoogwaardige, full color offset bedrukte, golfkartonnen displays & verpakkingen voor A-merken in de Retail. Van ontwerp tot eindproduct, maar ook de begeleiding en advisering in de keten behoort tot de kerntaken.

Vincent Boone – Manager Marketing & Communicatie bij Asito

Onlangs heeft er een complete rebranding van het merk Asito plaatsgevonden. Vincent Boone draagt als Manager Marketing & Communicatie o.a. de verantwoordelijkheid om samen met het team het merk ijzersterk te positioneren in de markt. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen van het merk en de huisstijl en het opstellen van diverse marketing- en communicatiestrategieën. Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 schoonmaakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. Asito werkt voor duizenden organisaties, van kantoor tot school en van vakantiepark tot ziekenhuis. 

Susan Balster – Informatiemanager bij De Woonplaats

Susan Balster is onlangs gestart als Informatiemanager bij De Woonplaats. Ze fungeert als strategisch sparringpartner voor management en directie en adviseert hen ten aanzien van (digitale) ontwikkelingen en de te volgen koers. “We leven in een wereld waarin technologische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Onze wereld is de afgelopen 50 jaar getransformeerd van een analoge naar een digitale wereld. Corona heeft daar nog een schepje bovenop gedaan.  ICT is dan ook een onmisbare voorwaarde geworden en er is geen project meer denkbaar zonder i-component. Als organisatie moet je mee kunnen gaan in al die ontwikkelingen en wat die van je organisatie, dus je medewerkers, vragen. Een strategische positie van de informatiefunctie is daarbij randvoorwaardelijk.”

De komende periode werkt Susan in nauwe samenwerking met het team I&A en een afvaardiging van medewerkers van De Woonplaats aan een nieuwe informatievisie en -strategie. De visie heeft als doel de informatievoorziening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de doelen van de organisatie, rekening houdend met de laatste (technologische) trends en ontwikkelingen. De Woonplaats is een woningcorporatie die vooral actief is in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Enschede. Zo’n 225 betrokken medewerkers zetten zich dagelijks in voor goede en betaalbare woningen in prettige buurten, op een innovatieve en maatschappelijk verantwoorde manier.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: