Kennisplatform voor Oost Nederland

Kijk op transfers

Geplaatst op 6 april 2023
Kijk op transfers

Deze pagina wordt samengesteld in samenwerking met Siebert & Wassink, dé executive search specialist van ondernemend Oost-Nederland, met expertise op het snijvlak van organisatieontwikkeling, werving & selectie en assessments.

Peter van Welsum – Financieel Directeur (CFO) bij RTM-Group

Als Financieel Directeur (CFO) van RTM-Group in Gildehaus, is Peter medeverantwoordelijk voor de verdere uitbouw, doorontwikkeling en professionalisering van de organisatie, waarbij de vertaalslag van financiële data naar strategie een belangrijke schakel is. Hij is verantwoordelijk voor het analyseren, vastleggen en prognosticeren van operationele, commerciële en financiële vraagstukken. De RTM-Group is een groep van professionele bedrijven gespecialiseerd in de aanleg van ondergrondse infrastructuur. De onderneming levert een compleet pakket aan diensten, van ontwerp en engineering tot het aanleggen en verbinden van kabels en leidingen om daarmee haar klanten volledig te ontzorgen.

Shendly Lacroes – Innovatie & Productie Manager bij Twee ‘’R’’ Recycling Groep

Shendly is de pionier en aanjager van productinnovaties, procesoptimalisaties en de verdere professionalisering van de organisatie. Twee “R” Recycling Groep is één van de oudste bedrijven in Nederland dat zich heeft gespecialiseerd in de recycling van steenachtige materialen. Binnen meerdere locaties in Nederland verwerkt men bouw gerelateerde, steenachtige afvalstromen naar nieuwe grondstoffen. Shendly ondersteunt de bedrijfsleiders bij bijzondere product gerelateerde vraagstukken en bij het inrichten en optimaliseren van de 6 productielocaties. Hij is onderdeel van het managementteam en is vraagbaak en sparringpartner voor de directie gericht op de te voeren visie en innovaties.

Leon Scholten – Commercieel Directeur bij Woodteq

Als Commercieel Directeur is Leon samen met de DGA verantwoordelijk voor de commercie, het aansturen van het salesteam en het optimaliseren van de interne processen. In deze functie ontwikkelt hij zijn eigen salesplan en verkoopstrategie, die aansluit op de visie van Woodteq Houtconstructies. Woodteq Houtconstructies maakt hoogwaardige houtbouwprojecten voor de woning- en utiliteitbouw: van wanden, vloeren en daken tot complete constructies van hout. Vanaf de eerste schets tot en met de oplevering werkt de organisatie met passie aan deze projecten.

Peter Glandrup – Senior Business Controller bij TKF

Peter is als Sr. Business Controller de link tussen de financiële afdeling en de operatie. Hij ondersteunt collega’s bij rapportage van dashboards, prognoses en budget. TKF ontwikkelt, produceert, installeert en controleert kabels en kabeloplossingen. In 1930 opende TKF haar deuren en inmiddels is de beursgenoteerde organisatie uitgegroeid tot een toonaangevend en vernieuwend bedrijf in de internationale markt, gespecialiseerd in Telecom, Building, Offshore en Industrial Solutions. Door de snelle groei, mede door de energietransitie, is Peter verantwoordelijk voor het optimaliseren en uniformiseren van de verschillende processen waaronder productie.

Karin van Olffen – Commercieel Manager bij Te Koppele

Te Koppele B.V. is een gerenommeerde technische groothandel, gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen, bouwbeslag, klimmaterialen en meer. Vanuit de hoofdvestiging in Eibergen en afhaalvestigingen in Lochem en Winterswijk richt men zich op professionele afnemers in de bouw en industrie in de regio. Karin is o.a. verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van de organisatie. Door de resultaatgerichte aanpak bevordert ze de samenwerkingen met de collega’s van inkoop en supply chain. Te Koppele kijkt vooruit en wil met een vernieuwende strategie en met de komst van Karin haar ambities voor de toekomst verder concretiseren.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: