Kennisplatform voor Oost Nederland

Kijk op Transfers

Geplaatst op 18 oktober 2022
Kijk op Transfers

Jan Boerman – Restructuring Consultant bij Taurus Corporate Finance

Jan is verantwoordelijk om opdrachtgevers te ondersteunen op financieel, organisatorisch en/of juridisch vlak. De trajecten bestaan uit o.a. bijzonder beheer trajecten, reorganisatie & herstructurering in het kader van duurzaam herstel en herkapitalisatie en/of -financiering. Dit met als doel een duurzame voorzetting van de onderneming en herstel van het vertrouwen van de belangrijkste stakeholders voor zowel korte als (middel-)lange termijn. Taurus Corporate Finance is gevestigd in Deventer en is specialist in bedrijfsovernames en herstructureringsprojecten.

Arno IJzerman – Directeur Zakelijk & Overheid bij Asito
Arno IJzerman is per 1 september het gezicht van de segmentorganisatie Zakelijk & Overheid van Asito. Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Arno fungeert als kartrekker en aanjager voor het ontwikkelen en realiseren van een visie/strategie op de groei en doorontwikkeling van dit segment. Asito heeft de afgelopen periode een complete herpositionering van het merk in gang gezet en de herinrichting van de organisatie doorgevoerd. Vanuit deze rol is hij zowel operationeel als commercieel eindverantwoordelijk voor het segment Zakelijk & Overheid.  

Sam el Ghoul – Commercieel Manager bij Blue Mountain

Sam is commercieel verantwoordelijk voor de groei van Blue Mountain en is de sparringpartner voor de Business Controller en de Directeur. Samen werken ze gedreven om het krachtige verhaal van Blue Mountain uit te breiden. Blue Mountain is een koffiebedrijf dat een verschil maakt. Zij bouwen aan een responsible brand. Een merk dat vérder kijkt dan sales, cijfers en productiefactoren. Zij hebben een verháál. Ze nemen concrete stappen om de koffieketen beter te maken waar ze kunnen en steunen lokale projecten. En stapje voor stapje komen ze verder. Dát is precies wat zij bij Blue Mountain doen.

Juriaan Groenewege – Director Finance and Control bij OPRA Turbines B.V.

Bij OPRA Turbines is Juriaan Groenewege onlangs gestart als Director Finance and Control. Hij vergroot OPRA’s impact op de wereldwijde energietransitie door de internationale financiën optimaal te beheren. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het strategisch financieel management van de holding en het optimaliseren van de winst- en financieringsmogelijkheden van de gehele holding. OPRA biedt klanten wereldwijd gepassioneerde energieoplossingen en heeft met haar turbinetechnologie de OP16 gasturbine tot een technologisch meesterwerk gemaakt.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: