Limesquare verhuisd naar Hengelo

20 april 2020 Economie

Na bijna 15 jaar in Enschede gevestigd te zijn geweest is Limesquare naar Hengelo verhuisd. Sinds 1 april hebben ze op het Expo Business Parc aan de A1 de 10e verdieping betrokken. Ze verhuizen, naar eigen zeggen, van het mooiste pand van Enschede naar het gaafste gebouw van Hengelo.

Limesquare is een creatief en strategisch marketing en communicatiebureau. Ze ontwikkelen onder meer websites, visuele identiteiten, strategieën en online marketingcampagnes.

Eeke Olijve, directeur Limesquare: “We wilden naar een plek waar we onze groeiambitie kunnen realiseren, centraal gelegen, hoogwaardig en inspirerend. Toen de kans zich voordeed om te verhuizen naar het Expo Business Parc was de keuze snel gemaakt. Het uitzicht is echt prachtig. Vanaf de 10e verdieping kijken we uit over heel Twente. Vanaf deze plek kunnen we verder doorgroeien en alle nieuwe initiatieven als onze Academy en Team at home huisvesten.”

Voor Limesquare, dat vorige week nog bekroond werd met een vermelding in de Emerce top 100, waren vooral de uitstekende bereikbaarheid van hun nieuwe onderkomen aan de A1 en de interne faciliteiten van doorslaggevend belang.

Mareille Raeimakers, Manager Online: “Onze klanten komen vanuit heel Twente en vaak ook nog daarbuiten. Een goede bereikbaarheid is dan wel erg prettig. Binnen hebben we nu ook veel meer mogelijkheden; we hebben meer creatieve ruimtes en de werkplekken zijn nu zo ingericht dat teams onderling beter kunnen samenwerken. Hierdoor kunnen we nog beter het verschil maken voor onze klanten, maar ook zeker het teamgevoel naar een hoger niveau tillen.”