Kennisplatform voor Oost Nederland

Mennekes eMobility lanceert geheel nieuwe wallbox serie voor thuis laden

Geplaatst op 6 maart 2024
Mennekes eMobility lanceert geheel nieuwe wallbox serie voor thuis laden

Met de lancering van de nieuwe wallbox serie Amtron 4you Family brengt Mennekes eMobility een Next Generation laadstation op de markt, speciaal bedoeld voor het thuis laden. Wat meteen opvalt is het strakke design, organische vormgeving, coming home ledverlichting en de keuze uit elf verschillende kleurvarianten. Met benamingen als Moon Silver, Lemon Green, Sapphire Blue en Granite Grey loopt de kleurlijn uiteen van chique, hip, vrolijk en meer discreet.

Eén productfamilie met vele toepassingsmogelijkheden

Direct daarna ontdekt de klant de vele toepassingsmogelijkheden uit deze lijn; van basisladen tot intelligent opladen op zonne-energie en afrekening van de auto van de zaak. Speciale apps voor zowel gebruiker als installateur zorgen voor eenvoudige bediening, inzage in de laadsessies en eenvoudige montage voor het installatiebedrijf. Eén productfamilie waarbij elke variant nieuwe features heeft. Zo is de Amtron 4you 100 onze instap wallbox, de 300 speciaal voor solar laden en de 500 voor zowel zonne-energie, zakelijke afrekening als appbediening.

100% CO2 neutraal ´Made in Germany´

Drie varianten met verschillende product eigenschappen, maar wat deze verbindt is design, techniek en duurzaamheid. Zo is deze hele lijn 100% CO2 neutraal geproduceerd en garandeert ´Made in Germany´ de technisch hoogwaardige kwaliteit en veiligheid waar Mennekes om bekend staat.  En daar zijn we trots op.

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: