Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuw in de achterhoek: Seesing Flex Leert! opleidingscentrum

Geplaatst op 12 november 2020
Seesing Flex Leert!

Eén van de grootste uitzendorganisaties in de Achterhoek, Seesing Flex, heeft recent haar eigen opleidingscentrum geopend, genaamd Seesing Flex Leert! De nieuwe, moderne opleidingshal van 225 m² biedt hen de mogelijkheid om werknemers snel certificaten te laten behalen voor bijvoorbeeld Code 95-opleidingen of hef- en reachtruckcursussen. Ze worden dan bijgeschoold voor hun huidige baan, of klaargestoomd voor een nieuwe functie.

Het bureau is actief in meerdere sectoren, maar ziet de laatste jaren met name een explosieve groei in de sector Transport en Logistiek. De opdrachtgevers in deze sector weten Seesing Flex in toenemende mate te vinden met vacatures op het gebied van transport, opslag, overslag, magazijn en loods, maar in veel gevallen zijn hier wel certificaten voor vereist. Dankzij Seesing Flex Leert! kunnen we geschikte kandidaten nu snel het juiste certificaat laten behalen.

Sabine ten Holder, Directeur van Seesing Flex en ook het nieuwe Seesing Flex Leert!, verwacht dat ze met dit opleidingscentrum een nog grotere bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van de opleidingsmogelijkheden en werkgelegenheid in de Achterhoek. “Een lang gekoesterde wens is hiermee in vervulling gegaan. Wij liepen er namelijk al langer tegenaan dat we onze kandidaten niet snel genoeg konden opleiden en bijscholen. Vooral in een dynamische sector als de Logistiek is de behoefte hieraan groot. Ik ben dan ook erg blij dat we nu in staat zijn om hierin snel te schakelen en onze flexkrachten, maar ook werknemers van andere Achterhoekse bedrijven, adequaat op te leiden. De korte lijnen, flexibiliteit in cursusdagen en vaste, gecertificeerde instructeurs zorgen ervoor dat we vacatures voor bijvoorbeeld hef- en reachtruckchauffeurs nog sneller kunnen invullen.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: