Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwbouw warehouse TwenPack voltooid

Geplaatst op 3 maart 2016
TwenPack Warehouse overview in Wierden

Onlangs heeft Voortman Steel Construction uit Rijssen de bouw van een nieuw warehouse voor TwenPack BV in Wierden afgerond. Nadat fase I van het nieuwe logistieke complex in maart 2015 werd opgeleverd, startte in december fase II. Dit betreft een hoogbouw warehouse, specifiek bedoeld voor webshop logistiek (e-fulfilment) en o.a. voorzien van cameratoezicht en diverse laad- en losfaciliteiten.

TwenPack behoort samen met Twentepoort Logistiek en Twentrex tot de Twentepoort Groep. Alle drie de logistieke bedrijven opereren vanaf de Vijverweg op industrieterrein De Weuste-Noord.

Zekerheid
TwenPack profiteert maximaal van de vlucht welke online winkelen heeft genomen. “In toenemende mate verwelkomen we grote, maar ook kleinere en zelfs startende webshops, waarbij we zowel opslag, voorraadbeheer, dagelijks orders picken en verzending uit handen nemen van de webshop eigenaar” volgens Jarno Zandhuis, teamleider Warehousing bij TwenPack. ”Voordeel voor de webshops is dat ze in feite hun eigen logistieke vaste kosten bij ons variabel maken en daarnaast veel meer tijd overhouden voor ontwikkeling van hun shops. Daarnaast garanderen wij door automatisering via barcodescanning een foutloze orderpickscore  van boven de 99,8%. Dat biedt de webshop ondernemer de zekerheid dat uitbesteden van logistiek aan TwenPack niet alleen kostentechnisch interessant is, maar ook een kwaliteitsimpuls in de orderafhandeling tot gevolg heeft”, aldus Zandhuis.

Om tijdig te anticiperen op verdere groei, ook met betrekking tot de overige groepsonderdelen Twentrex en Twentepoort Logistiek, is recent op industrieterrein De Weuste-Noord  een perceel bouwgrond bijgekocht.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: