Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwe uitvaartverzorger voor Monuta in Almelo

Geplaatst op 22 januari 2021
Nieuwe uitvaartverzorger voor Monuta in Almelo

Vincent Wooldrik is sinds 1 januari 2021 uitvaartverzorger in Almelo, Tubbergen en Twenterand voor Monuta. “Nabestaanden kunnen bij mij rekenen op een persoonlijke benadering en kleinschalige aanpak. En natuurlijk met kennis van de regio,” vertelt Vincent Wooldrik.

“Na ruim 22 jaar in het hoger onderwijs gewerkt te hebben als ICT’er en projectmanager wilde ik meer waarde toevoegen aan het werk dat ik doe. Ik ben op zoek gegaan naar een baan waarin ik echt iets kan betekenen voor een ander. Dat heb ik gevonden in het vak van uitvaartverzorger. Hierbij mag ik mensen bijstaan in de periode rond het afscheid van hun dierbare overledene. Een tijd die grote impact heeft tijdens een mensenleven. Daarbij vind ik het belangrijk om een waardevol en persoonlijk afscheid te kunnen verzorgen, waar de nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Ik ben er trots op om voor Monuta aan de slag te mogen. Ik vind het nog mooier dat ik dit kan doen in de omgeving waar ik zelf woon,” zegt Vincent Wooldrik.

Uitvaartwensen doorspreken
Een uitvaartverzorger doet meer dan enkel uitvaarten regelen. Vincent Wooldrik legt uit: “Om mensen goed voor te bereiden op hun toekomstige uitvaart kunnen we de mogelijkheden bespreken. Zo weten ze precies wat er allemaal kan en wat de kosten zouden zijn. Deze uitvaartwensen zetten we dan samen op papier. Dat geeft rust.”

Meer informatie
Wie vragen heeft over afscheid nemen of een afspraak wil maken, kan telefonisch contact opnemen met Vincent Wooldrik van Monuta via 0546 – 814 289 tussen 9.00 en 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op monutavincentwooldrik.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: