Kennisplatform voor Oost Nederland

Ondernemers slaan handen ineen voor Woonzorgpark De Hartenberg

Geplaatst op 19 oktober 2022
Ondernemers slaan handen ineen voor Woonzorgpark De Hartenberg

Op Bospark Ede is deze week een verzorgde vakantie ter beschikking gesteld voor een groep bewoners van Woonzorgpark De Hartenberg. Van maandag tot en met vrijdag verblijven zij, samen met hun begeleiders, in een wellness villa op het vakantiepark in Ede. Het verblijf wordt aangeboden en verzorgd door TopParken, B&G Catering en Partyservice, hoveniersbedrijf Versteeg en Grand Café & Cafetaria Bospark Ede.

Het gaat om 8 bewoners met een verstandelijke beperking en 4 begeleiders van de woning genaamd ‘Veldmuisstraat 7’. Woonzorgpark De Hartenberg is onderdeel van ‘s Heeren Loo. Binnen de organisatie zetten medewerkers zich dag in, dag uit, in voor de ondersteuning van mensen met een (verstandelijke) beperking en hun verwanten, zodat zij een zo goed mogelijk leven kunnen leiden.

Het initiatief is voortgekomen uit de maatschappelijke verbondenheid tussen TopParken en ‘s Heeren Loo. De directie van TopParken, over het initiatief: ‘Als familiebedrijf herkennen wij ons in het zorgen voor elkaar. We hebben veel bewondering voor de bewoners én medewerkers van Woonzorgpark De Hartenberg en bieden hen dan ook graag jaarlijks een verblijf op één van onze vakantieparken aan.’

Het verblijf is aangeboden door TopParken. B&G Catering en Partyservice uit Harskamp heeft een barbecue verzorgd en hoveniersbedrijf Versteeg, eveneens uit Harskamp, kaartjes voor Burgers’ Zoo gesponsord. Grand Café & Cafetaria Bospark Ede heeft op één van de avonden het avondeten verzorgd en om de bewoners en hun begeleiders extra in het zonnetje te zetten, zijn er pannenkoeken gebakken door René Gorter, parkbeheerder van vakantiepark Landgoed de Scheleberg.

Gedurende het verblijf hebben de bewoners en hun begeleiders gebruik kunnen maken van het binnenzwembad op het nabijgelegen Recreatiepark ’t Gelloo.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: