Kennisplatform voor Oost Nederland

TopParken start nieuw initiatief ‘Altijd prijs op de terugreis’

Geplaatst op 6 oktober 2022
TopParken start nieuw initiatief ‘Altijd prijs op de terugreis’

Met het TopParken Vakantierad maken vakantiegasten kans op prijzen van onder andere LG, Jacobs Douwe Egberts en Coolblue. Sinds maandag 3 oktober 2022 ontvangen vakantiegasten bij het uitchecken een kraslot met een unieke code, waarmee aan het virtuele vakantierad gedraaid kan worden. Met het vakantierad wil de organisatie het minst leuke onderdeel van een vakantie, het terugkeren naar huis, iets leuker maken. 

De unieke codes worden bij het uitchecken uitgedeeld op alle vakantieparken van TopParken. Naast prijzen uit diverse categorieën, maken vakantiegasten kans op een cashback op hun vakantie tot €449,-. Er is gegarandeerd prijs en vakantiegasten uit binnen- en buitenland kunnen meespelen. Na het draaien aan het vakantierad, wordt de prijs direct bekendgemaakt. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door TopParken, Jacobs Douwe Egberts, LG, Coolblue, Lindt, Collistar en SOS Events.

‘We waren op zoek naar een creatieve, originele manier om het terugkeren naar huis leuker te maken voor onze vakantiegasten’, aldus Chadli Hachani, Marketing & Formule Manager bij TopParken. Hij vervolgt: ‘Zo kwamen we een aantal maanden geleden op het idee van het TopParken Vakantierad. We deelden ons enthousiasme al gauw met diverse samenwerkingspartijen, voor wie dit een mooie manier van exposure betreft. Daarbij hopen we, mede met behulp van het vakantierad, uit te mogen kijken naar de terugkomst van onze vakantiegasten naar een van onze vakantieparken.’ 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: