Kennisplatform voor Oost Nederland

Vernieuwing Bospark Ede

Geplaatst op 6 juli 2021
Vernieuwing Bospark Ede

TopParken is gestart met het revitaliseren van haar vakantiepark in Ede. De entree, infrastructuur en bestaande faciliteiten worden aangepast en er worden nieuwe accommodaties geplaatst. Met de vernieuwing van Bospark Ede focust TopParken zich op de huidige wensen en behoeften van de recreatiemarkt. De organisatie blijft daarbij streng optreden tegen de onderverhuur- en permanente bewoning van vakantiewoningen.

Naast het plaatsen van nieuwe vakantiewoningen, oriënteert de organisatie zich op de mogelijkheid voor het plaatsen van safaritenten en boomhutten op het vakantiepark. Deze accommodatietypes zijn in populariteit gestegen de afgelopen tijd. Door in te spelen op de huidige wensen en behoeften van (inter)nationale vakantiegangers, wil de organisatie verschillende doelgroepen aanspreken en verwelkomen op Bospark Ede. Naast aansluiting op de huidige tijdsgeest, staat binnen de vernieuwing van het vakantiepark kwalitatieve doorontwikkeling centraal. De groepsaccommodatie is inmiddels vernieuwd en de entree wordt in het derde kwartaal van dit jaar compleet verbouwd.

De organisatie treedt daarbij hard op tegen permanente bewoning en onderverhuur van vakantiewoningen aan arbeidsmigranten op het vakantiepark. ‘Bospark Ede is, net als onze andere vakantieparken, een recreatieve bestemming’, aldus Chadli Hachani, Marketing en Formule Manager bij TopParken. ‘Bij een recreatieve bestemming hoort geen langdurige verhuur. Er geldt dan ook een streng beleid voor huiseigenaren die besluiten hun vakantiewoning, zonder weten van TopParken, onder te verhuren’ vervolgt hij.


Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: