Kennisplatform voor Oost Nederland

Wolves Mobiliteit ontvangt Duurzaam op de Weg-certificaat van Profile

Geplaatst op 20 oktober 2021
Wolves Mobiliteit ontvangt Duurzaam op de Weg-certificaat van Profile

Als specialist op het gebied van berging, transport, pechhulp en vervangend vervoer is Wolves Mobiliteit al jaren een bekende naam in het hele land. Vanaf de oprichting in 1964 is er veel veranderd binnen het bedrijf. Inmiddels is Wolves uitgegroeid tot een duurzaam familiebedrijf met activiteiten als autotransport, berging, pechhulp en vervangend vervoer. Om de duurzame gedachte te belonen, reikte Profile Heuver aan Wolves het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ uit.

Profile Heuver voert bij Wolves 4x per jaar de fleetcheck uit om het wagenpark te controleren op drie locaties: Wierden, Zwolle en Apeldoorn. Het wagenpark bestaat uit circa 100 kentekens. “De fleetcheck is inclusief bijpompen van de banden en het opvolgen van de werkzaamheden die hieruit voortkomen,” aldus Victor Fieten, accountmanager van Profile Heuver. “Bij Wolves staat veiligheid voorop en met de juiste banden keuze in combinatie met de beste zorg hiervoor zijn ze als bedrijf behoorlijk duurzaam bezig. We zijn trots op onze samenwerking en vinden het mooi om Ingrid Wolves het duurzaamheidscertificaat van Profile te mogen overhandigen.” 

Fleetcheck

De fleetcheck van Profile Heuver zorgt voor een preventieve controle en samen met een goed onderhoud zorgt dit uiteindelijk voor minder stilstand. Stilstand voorkomen is geld besparen, dat is natuurlijk waar we het allemaal uiteindelijk voor doen. Daarnaast zijn alle gegevens digitaal beschikbaar en zijn alle ontwikkelingen online volgen. Door de fleetcheck is alles 24/7 in één oogopslag toegankelijk én inzichtelijk. 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: