Kennisplatform voor Oost Nederland

9e FD Gazelle voor logistiek dienstverlener TransHeroes

Geplaatst op 19 oktober 2023

De traditie van succes zet zich voort bij TransHeroes, een logistieke dienstverlener gevestigd in Hengelo. Voor de negende keer heeft TransHeroes de prestigieuze FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen. Het Financiële Dagblad organiseerde dit jaar de twintigste editie van de awarduitreiking, waarbij TransHeroes zich opnieuw heeft onderscheiden als koploper in de transportsector.

“Ondanks de uitdagende omstandigheden in de logistieke wereld zijn we erin geslaagd om onze omzet de afgelopen jaren wederom aanzienlijk te laten groeien. We zijn buitengewoon trots om voor de negende keer de FD Gazelle Award in ontvangst te nemen. Het is een resultante van de energie die we er met het gehele team ingestopt hebben.” aldus Edwin Asveld, CEO en eigenaar van TransHeroes. Een FD Gazellen kandidaat moet drie jaar achtereen minimaal 20% in omzet gegroeid zijn. Daarnaast kijkt de jury naar groei in het aantal personeelsleden en de winstgevendheid van het bedrijf.

Investeren in sales en mensen

“We hebben ontzettend veel geïnvesteerd in de verbetering van ons sales apparaat, maar nog meer in onze mensen. Er is binnen TransHeroes een constante focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Dit zorgt ervoor dat de achterdeur dicht zit en de voordeur openstaat. Nieuwe klanten zijn tevreden en blijven boeken. Hierdoor blijven we maar groeien.” Zegt Roan Bolier, commercieel manager van TransHeroes. De omzet van de expediteur groeide van een kleine 18 miljoen euro in 2020 naar ruim 35 miljoen euro in 2022. Een stijging van maar liefst 96%.

De kracht van digitalisering in logistiek

TransHeroes is enkele jaren geleden begonnen met de ontwikkeling van haar eigen software platform, de TransPortal. Hierin kunnen bedrijven haar logistieke stromen beheren en ontstaat er eenvoudig overzicht in de verschillende logistieke stromen binnen een bedrijf. “Jan Dekker, Chief Operational Officer zegt hierover: “Het is inmiddels een erg krachtige tool geworden voor veel MKB-bedrijven. Door gebruik te maken van onze software ontstaat er rust binnen een bedrijf. In één oogopslag krijgen gebruikers controle over de logistiek, of het nu wegtransport, zeevracht of luchtvracht is. We blijven met ons eigen development team deze software verder ontwikkelen. We zien dat AI hierin een grote rol gaat spelen. Excellijstjes en graven in digitale postvakken is echt verleden tijd.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: