Kennisplatform voor Oost Nederland

De Jong & Laan trotse partner én vrijwilliger van Special Sport Events Twente

Geplaatst op 15 juni 2023
De Jong & Laan trotse partner én vrijwilliger van Special Sport Events Twente

Op het hoofdkantoor van de Jong & Laan stond de stralende ambassadeur Hadassah Kerkdijk in het middelpunt van de belangstelling. Aan haar de taak om het partnership tussen Stichting Special Sport Events Twente en de Jong & Laan symbolisch te bekrachtigen. En dat deed ze vol verve.

“We waren zo enthousiast over de Special Olympics 2022, dat het een vanzelfsprekendheid was voor het vervolgprogramma onze steun toe te zeggen, aldus directeur, Marco Lokhorst. Tijdens de Special Olympics bezorgde de Jong & Laan met een groep collega’s 6.000 lunchpakketten bij de 25 sportlocaties. Ook dit jaar is de Jong & Laan trotse sponsorpartner. Directeur Horst in ’t Veld geeft aan: “Special Sports Event Twente is een prachtig evenement dat uitdraagt dat wanneer je er samen voor gaat je heel veel kan bereiken. We ondersteunen dit initiatief dan ook graag, niet alleen als sponsor, ook nu zijn we weer aanwezig met een groep vrijwilligers om de lunch uit te delen. Zo maken we er met elkaar een prachtig, sportief evenement van en helpen we elkaar vooruit.”

De stichting Special Sport Events Twente, ontstaan door het succes van de Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022, is verguld met het feit dat zij wederom mag rekenen op de steun van de Jong & Laan. Bestuurslid Eric Braamhaar: ”Geweldig dat we naast de financiële ondersteuning wederom mogen rekenen op vele vrijwilligers van de Jong & Laan. Een enorme betrokkenheid die zeer inspirerend is voor iedereen. Op de Special Friends Sportdag zijn we allemaal een grote familie. Hierdoor ontstaan mooie ontmoetingen en gesprekken en maken we herinneringen voor het leven.”

Special Friends Sportdag 10 juni 2023

Op zaterdag 10 juni 2023 – exact één jaar na de Special Olympics – trapt de stichting af met de Special Friends Sportdag. Een sportieve dag in en rondom het FBK-Stadion met wedstrijden, sportkennismaking, ontspanning en entertainment. Honderden sporters komen samen met familie en vrienden om een fijne dag te beleven. Het credo ‘Altijd een Winnaar’ krijgt tevens een vervolg. Alle deelnemers worden aan het einde van de dag gehuldigd met een kleurrijke medaille. Niet op de laatste plaats is de sportdag ook het symbolische startmoment van de route naar de Special Olympics World Summer Games 2035. De stichting heeft de ultieme wens om het allergrootste Special Olympics podium naar Twente te halen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: